melikehlc Merhabalar, 32.haftamızdayız bebiş sağımda olduğu için sağ bacağım da ve sağ alt tarafımda geçmeyen bir ağrı var. Doktor sinirlere bastırıyorsa ağrı yapar dedi. Yaşayan var mı?
2025hamile melikehlc merhaba bizde 35+4 olduk neredeyse 10 gündür geçmeyen sağ bacak ağrım var pazartesi doktor kontrolüne gideceğim için biraz beklemek istedim. Annemler bebek aşağıya inmeye başlamış ondandır diyor.
sakaryamm54 melikehlc Bende 32 haftalık hamileyim belden bacağa vuran ağrım var belim çok ağrıyo bide adet olacakmışım gibi ağrım var sıcak su torbası koydum ama fayda etmedi acile gidicem birazdan eşimi bekliyorum bu aylarda normal mi acaba bu çektiğimiz ağrılar
melikehlc sakaryamm54 Benim doktor normal olduğunu hatta ilerleyen süreçte ağrıların daha da artabileceğini söyledi :( sizde de geceleri yatakta dönerken vs sağ bacakta ağrı oluyor mu?
sakaryamm54 melikehlc Yatakta dönemiyorum ki berbat bi ağrı bu üçüncü gebeliğim diğerlerinde asla böyle bişey yaşamadım çok rahat geçmişti
melikehlc sakaryamm54 inşallah zamanında sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı🙏🏻 Benim ilk hamileliğim yüzünü gördüğünde ağrılarını unutursun diyorlar😅 nasip bakalım😂