sarumervee cemalinanesi sakat at tüketmek yasak demişti doktorum bana tüketmedim çok yeni hamileliğiniz bence tüketmeyin
tahamommy cemalinanesi ilk haftalarda bebeğin omurliği henüz kapanmadığı için yememek gerekiyor canım, ben 15.-16. Haftadan sonra yemiştim tadımlık olarak 9. Haftadan önce daha fazla riskli
erkekannesi1_ cemalinanesi hamilelik boyunca yenmemesi gerekiyor a vitamini fazla olduğu için bebekte gelişim bozukluğu doğum kusurları ve doğum lekesi olabilir sadece ilk 3 ay değil hamilelik boyunca tüketilmemesi gerekiyor
nurellanurrrr Elisa0110 babaannemlerle haberleri izliyorduk bi gün,sakatat ile ilgili haber vardı,babannem uğğğğ sakat atlarımı kesip yiyler demişti,o geldi aklıma 🤣🤣
ghostty cemalinanesi Çok yüksek miktarda A vitamini içerdiği için sık tüketilmesi önerilmiyor. Fazla alımı bebeğin gelişimini etkileyip doğumsal sorunlara yol açabiliyormuş. Bu yüzden ben de hiç tüketmedim, risk almak istemedim.
[silindi] cemalinanesi ben canım istedikçe abartmamak şartıyla yedim. İyi pişsin ve temiz olsun problem olmaz demişti doktorum