sarumervee Kızlar gün içinde ara ara oluyor karnımın özellikle sağ tarafında göbek deliğime yakın tarafta anlık sancılar oluyor bunlar normal mi yalancı sancı mı benim gibi olan var mı ilk gebeliğim bilgim yok
sarumervee yurdtas evet ya karnımda sertleşiyor geriliyor zaman zaman normal mi sayılıyor yani erken mi hiç bilgim yok
sarumervee @yurdtas @twobabymomm Kızlar bide ben günlük 30-40 dk arası yürüyüş yapıyorum pelvik bölgemde ağrı olduğu için doktorum önermişti sizce onun bi etkisi zararı olur mu ki bu karnımdaki sancıya
yurdtas sarumervee 3.trimester ile baslıyormus yalancı kasılmalar bende çok endiselenmiştim doktorum takip et aralıklarını demişti normal dedi ama mutlaka kendi hekiminizlede görüşün bazen nst cekiyorlar sancı vs var mı diye.Yürüyüs evde spor bende yapıyorum ama aşırı zorlamıyorum aralarda mutlaka dinleniyorum nefesimi düzenliyorum
sarumervee yurdtas ayın 27’sinde kontrolüm o zaman soracağım bende kendimi zorlamadan yapıyorum zaten ağrılardan yürüyemiyordum yeni yeni başladım dinlenerek yapıyorum
sarumervee twobabymomm benimki yer konusunda pek sabit değil ama hep aynı tarafta hissediyorum sancıyı anlık giriyor