allyslife binnurppp iki gün sonra testi ilk idrarla tekrarla canım, daha net olur varsa, çok belirsiz kuruma olabilir
binnurppp Nero45 Bende sadece ben mi görüyorum diye paylaştım daha önce yaptıklarımda kurusa bile hiç çıkmazdı bu şekil çizgi.
eminekyr binnurppp ince çizgi bende görüyorum kullandığın marka iyi bir marka diye biliyorum ben bulamıyorum bulunduğum şehirde pahalı diye getirmiyormuşlar
eminekyr binnurppp valla Şırnak’ta bulamadım bartınlıyım oradan almıştım burda tüm eczanelere sordum bana öyle dediler ebe arkadaşımda öyle dedi
binnurppp eminekyr Trendyoldan sipariş etmeyi denedin mi? Bende bu markayı hep internetten sipariş ediyorum eczanede bulamamıştım.
eminekyr binnurppp ben merkeze uzak bir köyde görev yapıyorum kargo vs gelmiyor internetten alışverişi 1.5 yıldır yapmıyorum öyle diyim size 😂 ama umarım olur bu ay bekleyen herkesin benimde inşallah 🙏 bir daha test derdim olmaz buralarda
binnurppp eminekyr Ayy ben merkezde yaşıyorsunuz sandım😄Hadi İnşallah bir daha test almak zorunda kalmayalım.