elfasln Nasılsınız bebisler nasıl 💕ben +11 kg bebis 28+3 1430 gr 39 cm sizde durumlar ne doktorum benim kiloma dikkat etmemi istiyo ama sağlıklı beslenmeye çalıştıkça almışım sanki 😫
mervekalkann elfasln 28+0 ız toplamda 3 kilo aldım pazartesi kontrolüm var en son 24+3 de 764 gr dı. Benim iyi gidiyor şimdilik 🌸
sdkaaa elfasln 27+6 kızım 36 cm 1250 gram bende 8 kilo aldım ama çok şükür iyiyiz bir sıkıntımız yok alışveriş tamamlamaya çalışıyoruz
burcuo elfasln Benim de 27+6, kendim 4.5 kilo kadar aldım. Bebeği de en son 24.hafta kontrolünde görmüştük, 840 gr 31 cm demişti. Arada bel ağrım oluyor, onun dışında iyi gidiyor 😊
halie elfasln 29+5 deyiz 10 kilo aldım 🥰 takılmiyorum kiloya sonunda veririz bebeğim kaç kilo bilmiyrm en son 950 Gr di❤️ Çarşamba günü randevumuz var bakalım kilosu boyu ne durumda sağlıkla kucağımiza alalım
elfasln halie evet ben ilk oğlumda 62 ile hamile kaldım 85 le doğuma gittim ve oğlum 6 aylıkken 59 kiloydumm ( alerji yüzünden glütensiz beslenmek zorunda kaldım oda çok hızlı kilo vermeme etki etti )