leylaelizalya Merhabalar , Güzel anneler , 31+0 olduk artık bebeğimin kilo alması için neler yemeliyim, siz neler yaptınız?” Bebeğe en çok hangi yiyecekler kilo aldırıyor
mervekalkann leylaelizalya Ara öğünü atlamayın ben çok faydasını gördüm. Meyve tabağı + kaju badem ceviz kuru meyve veya incir en önemlisi de kefir ekleyin.
leylaelizalya orhismommmmmm bebeğim 2050 gramdı (30+5) Şeker ve tiroid çıktığı için ayrıca suyumda fazla olduğu için erken doğma riskine karşı fikir almak istedim
orhismommmmmm leylaelizalya hamileliğin başından beri bende troit ilacı içiyorum. En son 28. Haftada gitmiştim 1300 du kilosu perşembe randevum var her sabah kaşarlı tost yumurta ye
azra01 leylaelizalya benimki 34 haftada 2060 gramdı seninki yine iyiymis sıkıntı etme bence doktorda birsey demediyse
leylaelizalya Havin49_ bebeğim 2050 gramdı (30+5) Şeker ve tiroid çıktığı için ayrıca suyumda fazla olduğu için erken doğma riskine karşı fikir almak istedim
Havin49_ leylaelizalya kilosu iyi şekerin var zaten ayrıyeteb bişey yemene gerek yok bence ama kaşar vebadem güzel kilo güzel yapıyor
mervekalkann leylaelizalya şekeriniz olduğunu bilmiyordum o zaman bir uzmana danışmanız daha mantıklı.
beyzzsenturkkk leylaelizalya aldıklarımdan sadece badem çiğdi sanırım. keçiboynuzu badem ceviz kaju incir kurusu + kayısı kurusu + kuru siyah üzüm hurma aldım (su an yemiyorum ama)
biriciginannesi Benimde 30+4 bebeğin kilosu 1.400 gram dokturum az dedi yemeğe daha çok özen göstermeye başladım artik
leylaelizalya mervekalkann uzman doktorada gittim ama ona kalırsa hiçbirşey yememem gerek Herşey yasak nerdeyse
leylaelizalya azra01 doktor birşey demedi iyi dedi ama erken doğarsa falan diye en azından 2500 kg üstünde olsun falan diye düşündüm
leylaelizalya beyzzsenturkkk hurma doğuma yakın yenilmesi gerekiyor diye duymuştum bende . Badem ve kaju alıp deneyimleyim tşk ederim