direnbarn Kızlar demin kanım hepsi çok düşük çıktı guatırım çıktı bir ayda 4 kg verdim doktorum guatrdan olabileceğini söyledi sağlık ocağına gitmiştim Salı günü doktoruma randevum var çarpıntım oluyor çok halsizim sizde yaşayan var mı
kurkmantosuzmadonna direnbarn dahiliye doktoruna gidin o ona göre ilaç verecektir. Bende de çıkmıştı neredeyse doğuma kadar ilaç kullandım.
Rmeysa_01 direnbarn ben 7 kilo verdim troidim düşüktü ama mide bulantısından dolayo 1 buçuk 2 ayda 7 kilo birden verdim doğurana kadar da bulantılarım vardı doğumdan sonra troidden olduğunu öğrendim
hediyedaghan direnbarn öncelikle dahiliye doktoruna gidin o sizi endokrin bölümüne yönlendirecek gerekli önlemleri ve ilaçları onlar size verecektir asla ihmal etmeyin bebeğin beyin ve gelişimi için önemli risk taşıyor ( bende zehrli guatır hastasıyım endokrinden takipliyim her ay kontrole gidiyorum kontrol altına alınınca çok şükür bir sıkıntı olmuyor ☺️ )
kurkmantosuzmadonna direnbarn evet. Bazı gebeliklerde oluyor. Ama ilaçla kontrol altına alınması gerekiyor. O şekilde dengelniuor doğuma kadar.