ozgecnr gebelik için vitamin seviyesi elbette önemli ama olmazsa olmaz değil. Vitaminleri yerlerde olup gebe kalanı gördüm ama bu gebelikte ekstra halsizlik, yorgunluk, bebekte gelişim geriliği gibi durumlara yol açabiliyor. Kan değerleri ortalama 2-3 ayda biraz daha iyi bir seviyeye gelebilir. Düzenli vitamin kullanımı ve sağlıklı beslenmek pkos için de iyileştirici. Pkos gebeliğe engel değil, gebeliğin en büyük engeli bedene yüklenen stres. Bende pkoslu olarak 3,5 sene stresten gebelik elde edemedim. Sürekli takip edip stresimi körüklüyordum. Akışa bırak, senin olan er geç sana gelecek. Pkosta spor çok önemli, varsa fazla kilon, kilo vermek çok kıymetli. Spor doğurganlığı çok destekliyor. Ben ilk gebeliğimde 6 kilo verdiğimde gebe kalmıştım, maalesef dış gebelik oluştu ve sonlandırıldı. Sonrasında tekrar stresle kilo aldım ve bu sefer 10 kilo verdiğimde gebelik oluştu ve tamamen plansızdı. Hiç stres yapmadığım, hatta korunduğum bir dönemde gebe kaldım. Sakin kal, hayatın tadını çıkar, kimse kimsenin nasibini alamaz ya, senin olan evlat da seni bekliyor, vakti gelince gelecek. Hepsinin bir doğum vakti var. Kolaylıkla sağlıkla gelsin, gönlünü ferah tut❤️