orhismommmmmm elisamommy tatlı bi kaçamak yapın nerde yaşıyorsunuz bebişker varsa eğer kaynananlara birakıp bir gün ıkı gün bungalova gidin😅😅😅
Anneadayiozlem Nasipse İstanbul kaçamağımız olcak bayramda 31 haftanın içinde oluyoruz bakalım tansiyon rahat bırakırsa hem ziyaret hem gezme malum tatil uzun bu sefer diğer bayrama nazaran
beyzzsenturkkk orhismommmmmm çıksa artık keske 40ı görmek istemiyorum anneler gününde fırtlasa keşke benden sonra hamile kalanlar gün bile aldı nisandakiler doğurdu sıra bi bana geçmedi😮💨
beyzzsenturkkk orhismommmmmm ilk kızımın hamileliğini özledim diye bunu iple çekmiştim ama buna hamile kaldığımdan beri bir an önce doğsun istiyorum o kadar berbat geçiyor özlenecek hiç bişey bırakmadı bana insallah tek zor yanı hamileliğidir kendisi kolay bi çocuk olur😫😂
Elisa0110 orhismommmmmm doğru yakınız ama ben anca memlekete giderken geçiyorum veya eşimin memlekete giderken 😊
azra01 elisamommy malesef bayramda yeni dogum yapmış oluyorum 20 günlük falan oluyoruz evden çıkmayı düşünmüyorum