Melike3506 bberfin doktorunuz bir şey demedi mi az çok ya da haftasıyla uyumlu diye 33 haftalık 2250 gram bana haftasıyla uyumlu dedi doktor
bberfin Melike3506 normal diyor ama alt sınıra yakın da diyor sorun olur mu diyorum normal diyor yani kafa karıştırıyor
Melike3506 bberfin ayy kesin devlet hastanesi de mi bir öyle bir böyle diyorlar sinir oluyorum banada her hafta başka bir şey diyorlar
Melike3506 bberfin benim de şehir hastanesi nir her muayene de aynı doktora denk gelemiyorum her seferinde farklı bir şey söylüyor her biri
evremkesmis bberfin 34+0 da 2086 grsmdi. Bu haftada 2400 civarı bekleriz demişti. Zayıf bir bebeğim var. Protein ağırlıklı beslenme ve vitamin takviyesi verdi. 35+0 da tekrar bakilicak
bberfin evremkesmis bebeğimin 35+3 de iken genel olarak da bi kaç hafta geriden geliyor bazı ölçümleri kilo olarak da ben 35 deyken 2.300 ölçüldü
evremkesmis bberfin doktorum sadece ac yani karın çevresi geriden geliyorsa korkma demişti. Sadece zayıf bir çocuk olur en fazla demişti. O yüzden sordum