Tubaibrahim Merhaba kızlar, 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Genetik test için kan verdik. Eşimin kromozom analizi normal çıktı. Fakat benim kromozom analizimde dengeli translokasyon çıktı. Yani 14. Kromozomun biri 13. Kromozoma yapışıkmış. Bu yüzden düşük olmuş olabilir dedi. Bundan sonraki gebeliklerde düşük yada bebekte gelişme geriliği, doğduktan sonra öğrenme geriliği gibi sorunlar olabilir, sağlıklı hamileliklerinde olabilir dedi. Bebeğin hangi kromozomu aldığıyla alakalı yani. Ama bu beni çok yıprattı. Böyle bişey yaşayan yada yakınında olan biri var mı? genetik olduğu için tedaviside yok.
Tubaibrahim Ysn kayaeda çok teşekkür ederim. Evet bugün doktorumla görüştüm oda aynısını söyledi. Hayırlısı olur inşallah
Ysn Tubaibrahim gecen sene 295 dolardi embriyo basi pgt ama su an ne durumda bilmiyorum ama ben cok güveniyorum ona
Ysn Tubaibrahim rica ederim eger oraya giderseniz yucel hocaya gidin sadece dua edip yucel hocaya guvenin inan Allahin izni ile olur :)
Ysn Tubaibrahim bende temizdi ama baska sebeplerden pgt yapildi. Yucel hoca orda en iyi en ilgili doktorlardan cok severim kendisini