Rosegold 6-7 bin çocuğum için çok gelmiyor hanımefendi istesinler canımı veririm ama devlette randevu bulabilecekken özele o parayı vermek istemedim ve onunla çocuğumun ihtiyaçlarını almak istedim ha devlette randevu bulamazsamda buradaki özellerede kalmadım yani gider ankarada istanbulda en güzel özeldede yaptırırım ki gidip kendime yeşil alan açtırdım gayette şuan randevu almaya çalışıyorum eğer alamazsam size söylerim özele ne kadar para verdiğimi be kadar yalnış ve kırıcı bir düşünce biçimi 6-7 bin veremiyosanız çocukta yapmasaydınız diye 6-7 bin verebiliyorum tabiki ama elzem olmayan bir durum için vermek istemedim ve çocuğuma birşey almak istedim benim öyle bir iddiamda olmadı ki siz tanımadığınız ve hamile olup randevu bulamazsam diye doktor ihmali yüzünden stres yapmış bir kadını dahada üzmeye hakkınız yok aynı şey sizin başınıza gelseydi emin olun gece gündüz buraya gelir ve size durumun ne olduğunu sorar size yardımcı olmaya çalışırdım kaldı ki tanımadığınız biri için nasıl bu kadar kırıcı ve üsten bakan üslupla konuşuyorsunuz çocuk olacak diye burada araba lazım oluyor diye araba aldık ve fuzuli masraflardan kaçınıyoruz arabanın borcu çabuk bitsinde çocuk için daha rahat hareket edelim diye gerekirse arabamı satar o ultrasona yine girerim yani yaptığınız gerçekten çok ayıp burda hepimizin hormonları zaten tavan en ufak şeye bile alınıyoruz en iyi kadın kadını anlar ama sizin gibiler kadının dostu değil düşmanı oluyor