senpoyraz Kızlar benim 2 yaşın da oğlum var Kasım ayonda kimyasal geçirmiştim bu ay da kimyasal oldu adet olmam gerektiği günden bir gün önce adet oldum neden 2. Ci kere kimyasal geçirdim doktor bana bi kaç ay önce folik asit vermişti kulkanmamıştım ondan kaynaklı olabilir mi
tahamommy senpoyraz onla alakalı olduğunu düşünmüyorum, rahim hazır olmayabilir, döllenen yumurta sağlıksız olabilir beslenmenize dikkat ettim rahminizi sıcak tutun bence, en önemlisi ayakları sıcak tutmak
Yusufunannesi_ senpoyraz test yapmış mıydın ya da kan vermiş miydin gebelik için? Testler yalancı pozitif verebiliyor o yüzden kanda gebelik onaylanmadan kimyasal demek doğru olmaz. Folik asit de bebeğin gelişimi açısından evet çok önemli ama folik asit kullanmadım düşük yaptım demek doğru olmaz. Vücut sağlıklı olmayan embriyoyu atıyor vücuttan.
kurkmantosuzmadonna senpoyraz rahmi biraz dinlendirip öyle deneyin. Benim doktorum 3 ay korunma önermişti.
senpoyraz kurkmantosuzmadonna benim doktorum hiç korunma falan önermedi ben kasım ayında bir kere geçirdim bir de bu ay
minosannecik_2minis senpoyraz folik asitle bi alakası olduğunu düşünmüyorum folik asit senin depolarını gebelik öncesinde doldurmak için veriliyor normal şartlarda ve durumlarda gebe kalan birinin ilk aylarda folik asit ihtiyacı çok yüksek çünkü bebek gelişimi için önemli kuşlanılmadığı durumlarda annenin depolarından alıyor bebek besinini
senpoyraz minosannecik_2minis doktor kimyasal gebeliğin kötü bir şey olmadığını söylüyor bakalım adetten sonra bir kere de kontrole gideceğim kendi doktoruma
Esma006 senpoyraz folik asit kullan aslında zararı yok yararı var rahim filmi çektir amh değerine baktır kalitesiz yumurta yada kalitesiz sperm yapar eşinde muayne olsun
wind senpoyraz bende kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım ilk defa başıma geldi. Sonra şubatta tekrar kimyasal gebelik yaşadım. 27 şubatta kanamam başladı adet gecikmemin 11. Gününde. Doktor gittim folik asit verdi düzenli kullan ara verme devam et dedi. Hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım şükür kimyasal olmadı kalp atışını da duyduk. Ama folik asiti düzenli kullandım
Esma006 senpoyraz bilmiyorum norma dogummu yaptin seseryan mı oldun ama yapışıklık olabiliyor en iyisi regl olacağın vakit hormon testi vermek triodlerinde belki sorun vardır erken ogrenki tedavi amaçlı ilaca başla en azından eşinden muayne olabilir