Canlarım merhaba 🤍
Belki denk gelen olmuştur bir kaç yorumda şeker yüklemesi ile ilgili soru sormuştum endişelerimden bahsetmiştim. Çok fazla video izledim araştırma yaptım kaç doktora sordum yine de içime tam sinmediği için 28+2 ye kadar bekledim yaptırmasam mı diye düşünmekten. Dün kesin kararımı verdim ve doktora gittim yüklemeyi yaptırdım tadı hiç söylendiği gibi değildi içilemeyecek gibi değildi asla. Hemşire çok ilgili davrandı bana özellikle sıvı olanı alıp gelmemi söyledi katı olan mide bulantısını tetikliyormuş. Aldım geldim içtim ne baş dönmem oldu ne mide bulantım sadece uzun süre aç kaldığım için çok acıktım bundan kaynaklı halsizlik oldu tabiki ama işlem bitince hemen yemeğimi yedim. Şu an kafam o kadar rahat ki acaba bende şeker var mı bebeğime zarar verir miyim erken doğum mu olur suyum artar mı diye düşünmekten çok daha kolay bunu yaptırmak. Benim gibi kararsız olan varsa risk grubundaysanız özellikle (ailede varsa, bebeğin gelişimi ilerdeyse, suyunuz fazlaysa, fazla kilo aldıysanız vb) kesinlikle yaptırın rahat edin 🤍