seyma32fb Selam, Sevgili Sivas Anneleri :) Sivas’ta detaylı ultrasonu nerede yaptırdınız? Eşleri içeri alıyorlar mı? Yardımcı olabilir misiniz?
aslans seyma32fb üniversite de yaptıracağım henüz günüm gelmedi haftaya kontrol var ondan sonra belli olur
Eda-54 seyma32fb medicanada yaptırdım genel bakıyor bitmeye yakın eşleri çağırıyorlar cd falan da verdiler
hayat2 seyma32fb Melisa5809 22 haftalık olunca sabah erkenden 7 gibi ünü hastanesine gidebilirsiniz hergün 8 randövülü 8 de sıradan hasta alıyor doktor hanım riskli gebeliklere zaten bakıyor 3 bin tl gübi fiyatı var medicana da 6 bin tl ye radyoloji doktoru bakıyor eşleri de içeri alıyor ünüdeki perinetolog ama eşleri içeri almıyor zaten çok yoğun
gizemli00 seyma32fb ben üniversite hastanesine gittim ne çocuğumu alıyorlar.ne eşimi tek girdim içeri zaten biri sedyede iki kişide sandalyede bekliyor içeride bu şekilde benimki 15 20 dk sürmüştü
Melisa5809 Kızlar ben de nerde yaptıracağım bilmiyorum gerçekten,üniversite doluymuş sanırım medicana da yapıyorlar mı bilmiyorum.Numunede ki levent hoca üniversite de sıra bulamazsın,Kayseriye veya Tokata git dedi.Şehir hastanelerinde oluyormuş.
mervemerveee Melisa5809 üni randevu için aradım ben Mart ayında 9 Nisan’da açılacak dediler cidden 9 Nisan’da açıldı hemen aldım randevu . Bugün gittim hatta bende ayrıntılı ultrasona ben içerdeyken bir bayan geldi numuneden yönlendirdiler bakar mısınız randevu bulamadım dedi hasta sayısına baktı bugün azmış dedi aldı bayanı da erkenden üni gidince bence 8 gibi Dr söyleyin kabul edebiliyor.
Melisa5809 Doktorum 20. 21.hafta da git dedi şuan 18 haftalığım dediğiniz gibi üniversite hastanesine gideyim erkenden.Radyoloji doktoru iyi bakıyor mu bilmiyorum da normalde perintoloji uzmanı baksa daha iyi diyorlar.
meryemkoc_ seyma32fb numune hastanesinde oldum ayhan hoca detaylı usg kendi yaptı hiç bir bölüme göndermedi çok güzel ilgilendi