elifcey1 Merhaba Büşra hanım da takipliyim. Ayrıntılı için kendi hastanelerinde radyolojiden sıra almamı önerdi. Yaptıran var mı daha önce nasıl acaba detaylı ultrason da?
balminnak elifcey1 ben yaptırmadım ama sordum bende radyolojı bolumu dedıler banada aynı hastanede cıhaz yeterlı mı emın olamadım fıyatta pahalı geldı 8500 dedıler siz sordunuz mu bende en ıyı cıhaz sanırım ergun hocadaymıs ondan randevu olusturdum nakıt 6000 dedıler
balminnak elifcey1 hastanenın yan tarafında eczane ustunde klınıgı var bı arastırın ıstersenız googleda
elifcey1 balminnak siz randevu oluşturdunuz mu ? 18 mayısa dedi ama 20. Haftama denk geliyor erken değil mi ? Siz nasıl yapıyorsunuz
balminnak elifcey1 az daha bebek iri buyuk gorunsun dersenız 21-22 ye alabılırısnız bosluk varsa ama 20 de yapan cok var hoca yanlıs bılmıyorsam perınatolog zaten baya ısın uzmanı dıyorlar aklımız kalacaksa 1 hafta ılerıde bosluk varsa onada alabılırısnız
elifcey1 balminnak ya kurban bayramına denk geliyor o yüzden 23. Haftaya oluşturduk randevuyu bayram sonrasına . Sayenizde bu doktora gideceğim teşekkür ederim 🥰
elifcey1 balminnak ben hep sezeryan diyordum asla yapamam diyordum normal ama şimdi normal olsa daha iyi olur diyorum. Bilmiyorum vazgeçer miyim ama 😂 sezeryan da sonrası zor kafam çok karışık
balminnak elifcey1 ikiside zor aslında ama tabi herturlu zor 😅 ya hastanede yenıdogan yogun bakım varmı inşallah kimseye gerek olmaz ama olası erken dıgum veya sarılık gıbı seyler okuyorum sormayı unuttum siz sordunuz mu hıc
elifcey1 balminnak hiç sormadım ama illaki vardır. Kuzenim medar dı orası hatırlıyor musunuz bilmiyorum o zaman yapmıştı doğum ve vardı burada da vardır yani bence. Detaylı da aklım şuan doğuma gelene kadar o kadar teferruat var ki umarım güzel gelir spnuçlar