beyzaokanvebebek Kızlar bebegın fazla hareket ettıgını düşünen var mı ya da şunu da sorayım bu erken dıguöu getirir mi var doğduktan sonra da hareketli uyku uyumayan bi çocuk olacagı bekleyişi olabilir mi herkes bana uyumayacak demekki diyor
aselimdurum beyzaokanvebebek benim kızım 6 yaşında doğana kadar uyudu karnımda günde 3 4 kez ancak hareket ederdi şuan 6 yaşında ve halen çok hareketli ve uykusu bozuk bir çocuk 😅 dediklerine göre olsaydı çocuğumun 20 saat uyuması ve çok sâkin bir bebek olması gerekirdi
karpuss beyzaokanvebebek umarım dünyaya gelince böyle olmaz 😅😅😅 karnımda hiç yerinde durmuyor çünkü hareket etmediği saat yok neredeyse
3kedili2bebekli beyzaokanvebebek ilk hamileligimde ikizlerdi oğlum çok az haraket ederdi kızım aşırı hareketliydi hiç durmazdi doğduktan sonra tam tersi oldu 😂
beyzaokanvebebek aselimdurum ay Allah yardımcınız olsun ama hareketlı çocuk da yandan zeki olur derler 🤍
3kedili2bebekli beyzaokanvebebek evet şimdi de kızım olacak yine aşırı hareketli ve ben sakin bir bebek olacağını düşünüyorum 😂