Iraz Kızlar bu doğru mu ? Yumurtlama geçmiş olmuyor mu o zaman birçok yerde bunu duyuyorum bir doktor da öyle söylemişti bir videoda merak ettim
Kelebekkkk34 Iraz çok mantıksız bence böyle bi mantık olması için kadının her hafta yumurtlaması lazım. Hangi doktor diyosa engelle onu 😂
humaakusu Iraz yıkandıktan sonra derken adet döneminden çıktıktan sonra diyorsanız iki bebeğime de adetten çıktığım ilk gün hamile kaldım biri kız şuan hamile olduğuma da iki doktorda erkek dedi yani bununla bir alakası yoktur eğer kastınız buysa. Allah neyi nasip ettiyse o oluyor Rabbim gönlünüze göre versin 🤗♥️
tahamommy Iraz pek anlayamadım ama yumurtlama sadece 1 kere olur onu tutturak da öncesi sonrası kalsın valla 😂
Prensesmom_ Iraz benim adet döngum 34*38 gün sürüyor düzenli adet gören yani 28 günde bir adet gören kadınların 14-15 inci günlerde yumurtlamasi olurken . Benim mesela ayın son günlerinde oluyor yumurtlamam.
Iraz Kelebekkkk34 işin tuhaf kısmı adet takvimine girince yumurtlama sonrasındaki 2-3 gün orta gösteriyor onu da anlayamadım yumurtlama bitince olay bitmiyor muydu
happyyy_ Biraz demek isterdim ama bayağı saçma bir hurafe gibi geldi bana kusura bakmayın. Sizin için demiyorum ama kim çıkardıysa uydurmamış resmen fırlatmış.
Kelebekkkk34 Iraz uygulama sadece tahmini olduğu için öyle gösteriyo ve sperm içerde 3 gün canlı kaldığı için yumurtlamadan önce ilişki olsa bile gebelik şansı oluyo. Bazı kadınlar adetten hemen sonra yumurtlar bazıları 14 15. Gün yumurtlar. Ovulasyon testi alırsan daha iyi bulursun gününü
Iraz humaakusu adetleriniz düzenlimi erkeğe hamile kaldığınızda kaç günde bir adet oluyordunuz mesela
aysenur471 humaakusu peki o zaman akışkan bir akintiniz varmıydi ben adetten çıktım hemen akışkan akıntı oldu dedim olmuş olabilirmi gebelik birliktelik oldu
humaakusu Iraz benim hep düzenliydi zaten adet tarihim ama benim adet döngüm kısa oluyordu çünkü her ay 5 6 gün önceye atıyordu ama oldum olası hep böyleydim kızıma hamile kalmadan bir ay önceki adetim çok gecikmişti hatta ben hamile sanmıştım kendimi 13 gün falan gecikmişti sonra adet oldum bir sonraki ay kızıma hamile kaldım
tahamommy Iraz ettim zaten canım, ama her zaman yumurtlamaya denk gelsen de tutunamayabiliyor, bu işler nasip zaten, ben yumurtlamadan iki gün öncesini değerlendirmiştim ve o tuttu oğlum oldu, bu hesaba göre kız diyorlardı pek doğruluğu yok yani
Iraz Kelebekkkk34 evet biliyorum bunu da doğruluk payına bakmak istedim burda hemen herkes tecrübeli tedbir bizim taktir Allah’ın nasip etsin herkesin gönlündekini inşallah 🙏🏼
Iraz tahamommy erken yumurtlamış ol a ihtimaliniz çok yüksek aslında 2 gün öncesi diye düşünsenize 1 gün öncesi de olsa yumurtlaya denk geliyor aslında
Iraz Prensesmom_ aaa Sizinde mesela 38-14 olmuyor mu ? Ha doğru sizin adetinize yine 14 gün kalıyor fakat öncesi daha uzun oluyor
tahamommy Iraz anlayamadım ama ovülasyın ile takip yaptım eminim 2 gün öncesinden ve tam gününde yumurtladım normal
Prensesmom_ Iraz farklı oluyordu yumurtlamam ya pkos var birde bazı aylar hiç yumurtlamiyordum ama ben şuradan anlıyorum mesela akıntı kıvamlı bir yapı oluyorsa yumurtlama oluyor diyorum öyle hiç test vs yaparak bakmadım yumurtlamaya
Iraz humaakusu ay ne kadar güzel ya Allah bana da bşr kız nasip etsin 🙏🏼 saglık shatli eli ayağı düzgün akıllı olsun inşallah
Iraz humaakusu adetiniz kızınıza hamile kalacağınız ay geç geldiği için yumurtlamanızda yumurtlama günü sandığınız günün aksine geç olmuş olabilir