esmanur3406 Merhaba hanımlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptırmasak olur mu ? Şart mı gerekli mi
sarumervee esmanur3406 ben yaptırdım bi sorun varsa erkenden farkedilip yol izlenmesi açısından mantıklı geldi
hulyacetinkaya esmanur3406 yaptırmanızda fayda var ileri haftalarda bebek önden gidebiliyor bu da şeker kaynaklı olabiliyor
bartulies Hatice_ozbay 36+5 herşeyimin hazır olması gerekip hiçbirşeyimin hazır olmadığı dönemdeyimmm 😂
fatmaa51 beyzaokanvebebek bende sizle aynı haftadayımda bu haftalarda harekette azalma oluyormu bugün bebegim cok hareketli degil elimi koyunca hissedebiliyorum sadece ondan önce hareketi disardan belliydi korkuyorum suan acikcasi
beyzaokanvebebek fatmaa51 Elinizi koyup hissediyorsanız bence bir problem yoktur yer değişiyor ya çünkü onunla alakalıdır:) istersenız tatlı yıyıp bir yirmi dk yürüyün tatlının uzerıne soğuk su sonra solunuza yatıp elınızı koyun
evnongkc Meryem555 bende öyle tahmin ediyorum ama gören herkesde göbeğimi erkeğe benzetiyor bakalım hayırlısı artık
kuebra_kuecuek lokismommy siz nipt yaptırmadınız dimi ben öyle öğrendiniz sandım eğer öyle değil ise alışveriş yapayın daha net 17 hafta sonra öğreniliyor