kubra20 Kızlar 29 haftalık hamileyim genital bölgemde yoğun ağrı yaşıyorum hareket ederken üstümü değiştirirken baya zorlanmaya başladım normal mi
elisimm kubra20 bnde aynıyım afedersininz kemiğim ağrıyor resmn bebek ağırlaştıkca olur diyrlar kızımda hep aşağıdaydi çok zor geçirdim bu erkk yine ağrıyor
ikiemanetinannesi kubra20 bende 29 haftalık oldum.ikinci hamilelik sezaryen ilki. Hem dikiş yeri hem genital malesef ağrıyor. Özellikle de yoğun geçen bir günüm olduysa. Bol su ve dinlenmeyle hafifliyor . Doktorda son zamanlar yapacak bişe yok dedi
kubra20 elisimm benimde erkek ama bi anda böyle artması şaşırttı beni bi çaresi var mı peki çok zorlaştı hayat böyle 🥲
annesedos Bende de aynı şekilde çok zorlanıyorum etim ezilmiş gibi bir ağrı :( doktorumda dahil kime sorsam normal diyorlarr
kubra20 annesedos benim ilk gebeliğim tecrübesizim valla insan korkuyor bi sorun mu var diye böyle giderse son haftalar napıcam hiç bilmiyorum kötü bi ağrı
tugbainci Bendede aynı şekilde çok oluyor, idrara sıkışmışsam hele yürüyemeyecek kadar ağrı acı oluyor 🥺 33+5 oldum yaklaşık 1,5 2 aydır var ilk bebeğim kızdı onda hiç böyle değildi