beti__ dlr0 hasır sepet aldık cinsiyeti görümceme verdim içine de cinsiyeti ne ise o renkte çiçek ve battaniye koymasını söyledim çok güzel olmuştu çevremde de hiç bu tarz görmedim açıkçası
ozlm4835 dlr0 kendi bahçemizde çimlerin üzerinde kızımız eşim ve ben beyaz tişört giydik gözlerimiz bağlıydı kızımız(5 yaşında )ellerini boyaya batırıp üzerimize baskı yaptı 2.kızımız geliyor 🥰 çok güzeldi kendi çekirdek ailemizle yaptık
nisanur_klc lokismommy evlensin erkek dogursun erkek olsaydı asıl senin sırtın yere gelmez onun deggil anasını savunacak o kimki ayrımcılık hep kim bilir o doğduğu zamna annesi ne istememiştir bıktım walla mutlu olamıyorum
beyza453 beyza_gmsgl Sizin belli oldumu sonuç iyidir inşallah peki 2 li 3 lü taramaları yaptırmadınız direk fetal dna yaptırdınız değilmi ?
beyza_gmsgl beyza453 evet sonuçlarımız çok şükür iyi. Benim daha önxe pıhtılaşmadan kaynaklı bir düşük bir kürtajım vardı doktor riske atamam direkt fetal yaptır içimi rahat etsin dedi o şekilde yaptırdım. Şuan 17 haftalığız elhamdülillah her şey yolunda