esavas27 esra0395 benim bat 28 8 nisanda çatlatma iğnesi oldum ama test yapmadım adetin geçmesini bekliyorum
Esma006 esra0395 dpon11 de yaptim çıktı aşkım 2 boşandı yumurtlama kan 9.49 du iki güne bir verdim güzel artmıştı 132 şuan beta
esra0395 mommymon helal olsun sabretmişsiniz ben hiç sabredemiyorum ama sanki içimde regl olacakmışım hissi var, ona rağmen yapıyorum işte bi umut
mystery94 esra0395 valla ben bugun öğlen yaptım negatifti canım ama öyle idrarımı bekletmemiştim yani bilmiyorum sabah tekrar yapıcam sabah 13 dpo oluyorum tahminimce çünkü yumurta akıntısı 5 nisanda gördüm 6 da çatlamış olsa
mommymon esra0395 2.gebeliğimi 16 betayla öğrendim o kadar zor süreçti ki kese kalp atışı derken düşük yapmıştım o yüzden erken stress yapmak istemedim açıkçası umutlu değilim
esra0395 mommymon 🥺🥺 Allahım bir daha yaşatmasın, ben de 20. haftada kaybettim bebeğimi. hier şey yolundayken bir sabah suyum geldi ve geri dönülmez bi sürece girdik. Rabbim bunları unutturacak acılar vermesin, sağlıklı ve hayırlı olanı bulsun hepimizi 🥹💜
mystery94 esra0395 hahah valla bende öyleyim bide artık gözüm çizgi görmek istediği için hayali öizgi görüyorum zorla 🤣🤣🤣 sende şuan hangi belirtiler var bende beyaz kuru akıntı çok var ve bugun kasık ağrım artt7
esra0395 mystery94 hahaha aynısı ya kör olacam az kaldı djdhdhdh ışık tutuyorum dibine giriyorum bi an hayali görüyorum gibi sonra gerçeklerle yüzleşiyorum 🤣 benim göğüs hassasiyetim çok ama regl öncesi olan gibi hep. onum dışında fark edilir bi belirtim yok
mystery94 esra0395 hashhsshh🤣🤣 ay allahm sevinç gülüşlerimiz olsun bunun sonucunda 🌸🌸😍 akıntı yok ozaman sende canım normalde regli yakınken akıntın olur muydu bende akıntıyla kafayı yedim 🤣 gerçi herkesin farklı belirtiside