ilkiminannesi butterffly Başta evet ama sizin kararınız önemli . Bizde başta tek istiyorduk sonra tutma olasılığı artsın diye çifte karar verdik
butterffly Ozlemerikci543450 benimde transferim var tek mi yoksa iki tane mi koydurayım diye düşünüyorum nasıl karar verdiniz
Ozlemerikci543450 butterffly ben direk çift istiyordum zaten hatta normalde çift ilk dedavide konulmuyormuş galiba doktorumdan rica da bulunmuştum saplsun öyle oldu
cse smgsmg59 maşallah bende görünen üç yumurta var dedi yarın yumurta toplama işlemi olucak kaliteli ne kalırsa artık onun için havuzlama yaptırsam mı diye düşünüyorum
smgsmg59 cse bence yaptırın az yumurta varsa en mantıklısı havuz sistemi. En azından elinizde fazladan embriyo olur bu da ekstra şans demek🫶🏻 şimdiden hayırlısı olsun güzel haberler alırsınız umarım
cse smgsmg59 dün yumurta toplama işlemi oldu bugün aradılar iki yumurta döllendi şuan herşey yolunda dediler. Yarın yine haber vericekler beklemek çok zor
nnbya38 vascenceloss 5. Gün embriyosu biri çok kaliteli diğeri %30 denildi ikiside transfer edildi ikisi de tuttu nasip kısmet rabbimin aldıracak nefesi varsa Herşey olur
vascenceloss nnbya38 kesinlikle öyle 🥹 ne zaman öğrendiniz peki kaçinci gün hiç belirti falan hissettiniz mi
nnbya38 vascenceloss vascenceloss 11. Gün kan verdim o gün öğrendik öncesi günlerde kafamı hiç oldu mu olmadı mı acaba diye oyalamadım oluruna bıraktım aslında hiç bir belirtim olmadı hiçte bişey hissetmedim kan verdiğimde öğrendim tektir diye düşündük kese de iki görünce şaşırdık mutlu olduk ☺️
cse smgsmg59 5. Güne ulaştı embriyolar şükürler olsun. Genetiğe gidecek ben istedim siz gönderdiniz mi
herseyguzelolacak6 cse kaç yumurta gözüküyordu acaba 2 tane mi toplandı ? Ben 34 yaşındayım rezervim çok düşük 2 kere denedim yumurtalar büyümedi tüp bebekte 003 rezervim ne yazık ki siz hangi doktor gidiyordunuz acaba
cse herseyguzelolacak6 üç yumurta toplandı ikisi 5. Güne ulaştı biri çok iyi kalite de o kaldı şimdi genetiğe gitti. Bir tane transfer olacak. Genetik sonucu iyi olursa inşallah güzel olur 🤲ilk denemem
nazz35 vascenceloss herşey nasip Ocak ayında kaliteli embriyo transferi oldum tutmadı şimdi doğal yolla hamile kaldım Allah ol deidgi sürece oluyor
nazz35 vascenceloss sebepsiz infertilite idi bı sıkıntı yoktu bende sabırsız biriyim 2 yıl olmayınca yaptırmıştım