mutlunes Kızlar 7 haftalık hamileyim sırtım ve karnım böyle dokununca etlerim ağrıyor çok normal mi bu
mutlunes pamuksekeer öyle Regl ağrısı gibi değilde sanki fıtık olmuşum gibi ağrıyor belim. Bide etlerim acıyor resmen
purpoles mutlunes dayanılmayacak bi ağrı değilse uykudan uyandırmıyorsa sorun olmaz gebelikte lekelenme dışındaki çoğu şey normal diyorlar
nevin1547 Allah kucağına almayı nasip etsin canım. Ben de 7+2 yim bende de grip olucakmışım gibi kemik ağrısı oluyor normal olduğunu çocuğun annenin depolarından beslendiği için olabileceği söylendi
parla94 Doktorum bel, sırt ve karın ağrın olabilir normal demişti. Multivitamin kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız başlayın. Doktorum onun dışında günde 1 magnezyum içebilirsin demişti iyi geliyor ağrılara. Ocean kullanıyorum ben
mutlunes benoanne ula parla94 şuan sadece folik asit kullanıyorum ve bel ağrım hala devam ediyor ayağımı yere basamayacak şekilde ağrıyor
parla94 mutlunes telefonu varsa telefonla da danışabilirsiniz bu konuyu. Ben multivitamin kullanıyorum onun içinde de olduğu için sadece magnezyumu 1 kez içiyorum günde