elifksbr Kızlar ben 1.50 minyon biriyim ve doğumun çok zor olur sen yapamazsın edemezsin diyip duruyorlar. Minyon kadınların doğumda zorlandığı bilgisi ne kadar doğru ?
tahamommy elifksbr boyla alakalı bişey değil bacım bence bu doktorların uydurması, annem 155 boyunda 3 çocuk normal doğurmuş sadece 1 kardeşimde zorlanmış diğerleri kolay oldu diyor, ben 170 boyundayım doktor kolay doğurursun dedi doğuramadım 😂
Semilk05 elifksbr ay valla bana da dediler 1,56 yım çatır çatır doğurdum maşalllahhhh 4 saatte. Bi tanıdığım 1,80 e yakındı 2 günde doğurdu hiç alakası yok
elifksbr Maşallah size kızlar bana da dua edin kolayca normal şekilde doğurayım susturayım şunları :D
badhomian 1.47 boyunda yengem var canım 10 dk içinde doğurdu kadın pırt diye boyla alakalı oldupunu sanmıyorum
Belgin17 elifksbr bence alakası yok ben 1.72 yim 15 saatte zor doğurdum, arkadaşım 1.50 2 saatte kolayca doğurdu
merve3531 elifksbr kız boşver sen onu diyeni 153 üm artı kilom da vardı yapamazsın dediler paşalar gibi de yaptım 8 santim açılmayla gittim evden hastaneye mis gibi de doğurdum Darısı başına inşallah🙏