GzdeEgsn Merhabalar 25 haftalık hamileyim bebeğim çok hareketli günde ortalama kaç kez hareketlerini hissedebiliyorsunuz
Mevsim123 GzdeEgsn 30. Haftamdaym genelde bişiler yedikten sonra ve uzanınca çok hareketli oluyo benimki 😇 hareketli olması çok iyi maşalllah 🙂
Handeaslan39 GzdeEgsn ben ilk gebelıgımde sürekli gece gündüz haraket halindeydi sadece 1 saat uyurdu hareketsizdi sonda sürekli devam 🙂🙂 hararetleriyle gece uyurken eşimi uyandırıyordu 😂😂
aon9161 GzdeEgsn 21. Haftadayım bende saymadım ama günde 5 öğün öğün yesem her yemek sonrası 10-15 kere vuruyor bide uzanıp yattığımda falan bilemedim şimdi hic saymayı denemedim🙂 bence vurmaması bi sorun gün icinde dinlemek lazım
1PrensAnnesi GzdeEgsn doktor biraz tembel ağır kanlı bi çocuk olacak dio ama sürekli oynaşıo içerde ne var orda bu kdr oynayack bnde blmiorm çokta meraktayım 🤔
GzdeEgsn Benim 25. Haftam şuan ve eşimle sayalım dedik minik hareketlerle 213 kez vurmaya devam etti. Extrem bi durum mu var yoksa normal mi merak ediyoruz😱
Handeaslan39 GzdeEgsn çok normal doğunca da haraketli olur emin ol benım oğlum 3 yasına girecek düz duvara tırmanıyor 😂😂
humaninannesi61 Her saat kendini hatırlatıyor desem 😍 En çokta dışarda gezinirken tekmelemesi beni benden alıyor 👶🏼🤰 Sanki özellikle anne beni unutma dermiş gibi 😘😍
Zeynep23 humaninannesi61 ya hiç sorma geçen alışveriş yapıyorum birşey sordum birilerine baktım tak bi tekme içimden güldüm ya