duygukrmn Arkadaşlar merhaba gebelikte selectra kullanımı ile ilgili çok başlık var kullanıp doğum yapan anneler bebekleriniz nasıl sağlıkları doğumda sıkıntı oluyor mu ?
duygukrmn Anksiyete ve okb var 28. Haftada başladım 25 mg ama yine de içim çok huzursuz bebeğim için o yüzden kullanıp doğum yapan anneler varsa nasıl bebişleri merak ediyorum
Sssssyyyy duygukrmn bende 12 haftalık oldum ama çok zorlanıyorum içime öyle bir his geliyor ki ölüyorum sanki yaşamak yemek yemek her şey çok zorlaşıyor sizinde böyle sıkıntınız varmıydı
burakalp4 Gebelikte ilaç kullanımı insana kötü hissettiriyor parol içerken bile bir kaç kere düşünüyorum eğer doktor kontrolünde kullanıyorsan içini ferah tut dua et inşallah birşey olmaz
duygukrmn Ben 28. Haftaya kadar ağrı kesici bile kullanmadım antidepresana başlayınca o kadar üzüldüm ki :( 24. Haftada iç bunaltısı huzursuzluk sonra takıntı saçma düşünceler oldu bende
duygukrmn Antidepresan kullanmış anneler bebekleriniz de herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı lütfen yazın :(