1_Ozgnn olumlu düşünmeye çalıştım hep ama zorlanıyorum sanki buaralar öyle darlandim ki 3 kez çatlatma iğnesi kullandim klomen ile. Yumurtam büyüyor çatlıyor ama olmadı nasip diyorum.. kimyasallarim için kanda pıhtılaşmaya gittik baktirdik işte genetik bölümüne o da temiz çıktı inan bişey yok sebepsiz yani olmuyor rabbim vakti değil daha diyor demekki ..evet devlette yaptiiricam aşılamayı hatta diğer ay gel dediler bugün görüştüm..esimde devlet hastanesinde ürolojiye gitti ama DNA hasarı testini bilmiyormus böyle doktor olabilir mi? Eşimi yeniden spermiogram testine yönlendirmiş. Varikosel de büyük ihtimalle yok eşimde morfolojisi %20 geldi. Değerlerinin hepsi yüksek. Ama ben DNA hasarına taktım gerekirse özel laboratuvar bulup yaptırsın mantigindayim..
Öyle gerçekten cok zor bir sürecmiş diyorum ya benden fazla deneyen arkadaşlarim var sende öyle rabbim daha fazla sabır versin ben böyle zorlaniyosam seni sizleri hiç düşünemiyorum rabbim kolaylaştirsin bundan sonraki sureclerinizi inşallah amin 🤲🏻