ikincianalik Bugün ikili tarama için kan verdim Ultrason da çekildi Dr ense kalınlığı var dedi ama kaç cm olduğunu söylemedi önemli bişey olsa söyler di değil mi
Ask_H ikincianalik canım fetal dna önerdi mi? Ense kalınlığı ne kadarmış bahsetmedi mi? Canım bazen yapmış ölçümler olabiliyor belki de öyledir
ikincianalik buketdeniz19 hiç aklıma gelemdi ki bana bi kağıt falan verir diye düşündüm ama hiç bişey vermedi
sahure11 ikincianalik Radyolojik görüntülerim bölümünde çıkıyor. Orda yazıyor renkli doppler Us diye orada raporu görüntüle diyo oraya basında çıkıyor orda da NT yazan yere bakacaksınız ense kalınlığı için
buketdeniz19 ikincianalik yok canım kağıt felan vermiyorlar ölçüm yaparken söylüyor bebeğin ense kalınlığı şu bu kadsr olursa riskli felan diye
ikincianalik buketdeniz19 hiç bişey söylemi zaten ultrasonu radyoloji uzmanı çekti sisteme yazdı sonra kendi doktoruma çıktım o okuyup söyledi bana ama dediğim gibi cm söylemedi
emineeg E-Nabız a hemen rapor düşüyorlar sen fark etmemişsindir radyoloji kısmındaydı sanırım oraya bakarsan o raporda kaç mm yazdığı belli olur