orkidemm_ Ya adet olmayınca emziriyorsun derler sonra korunma süt korur derler bunun doğruluğu nedir yani ben pek mantıklı bulmadım da .
bbaskal orkidemm_ Asla mantıklı değil doğum kontrol yöntemleri bile bazen yüzde yüz korumuyorken süt korur denen şey asla mantıklı değil
beyzzsenturkkk orkidemm_ bi doğruluğu yok sütle salgılanan hormonlarla gebeliği önleyen şeyler farklılar.
tahamommy orkidemm_ süt korur diye bişey yok, kimisi lohusalıktan sonra 1 sene adet görmüyor e o zaman yumurtlamada olmaz haliyle o yüzden süt koruyor sanıyorlar ama ne zaman ne olcağı hiç belli olmaz, ben hemen adet gördüm mesela bende koruma yok 🥲
1tucee orkidemm_ şöyle emzirirken vs asla korunamazsınız bu bir korunma yöntemi değil asla ve inanmayın o kadar ilaç vb şeyler varken bebek oluyor bu şans durumu diyim size her yöntem risktir ama şansınız var ise olmaz tabi
Gks_01 orkidemm_ süt korumuyor aslında süt salgılayan hormonlar prolaktin vs yüksek olduğu için vücut annelik odaklı oluyor bazen sebepsiz gebelik elde edilmediğinde bu hormonlara bakılır (gebe olmayan kadında yüksekse ilaç kullanımı vs öneriliyor ) ama koruyan şey süt değil korunma yöntemleri bile %100 değil
mehmel54 orkidemm_ kadın doğum doktoruma gittiğimde süt korumaz adet olmadın ama yumurtalıkların çalışıyor o yüzden hemen bir çocuk düşünmüyorsan korunman lazım demişti
Semilk05 orkidemm_ bulmayın zaten görümcem korunmadı 5 ay sonra hamile kaldı. Demekki süt 5 ay korumuş 🤷♀️bana da aşırı saçma geliyor 2 sene emzirdim ama asla süt korur iş güvenmedim
snur10 orkidemm_ süt korur diye birsey yok hurafelerden birisi arkadasımın bebeği 3 aylıkken tekrar hamile kaldı
tahamommy orkidemm_ korusa da yine de tedbir almak lazım ben korkudan adama yaklaşamadım 😂 bebek arabasında minik bebesi hemde karnında bebesi olanları görünce içim bi tuhaf oluyor 😅
orkidemm_ tahamommy ay evet çok zor olsa gerek aslında arkadaşla muhabbetimiz oldu o yüzden merak ettim o korur deyince