yasemincel65 bsrbrkysr184_ erken gibime geldi yaa bilemedşm de genelde hep altı ay üç ay sonra olduk diyor çevremdekiler ben de telaşlandım acaba iç dikişlerle mi alakalı bir kanama dedim 😥
12245 yasemincel65 bende doğum yapalı 23 gün oldu ilk 10 gün fazla geldi sonra azaldı iki geldi bir gün gelmedi kesik kesik geliyor bu ikinci gebelikti ama
yasemincel65 12245 kadın olmak ne zor ya her şeyimiz ayrı dert yeminle bende de galiba kansızlık var şimdi kanamam olunca bir elim ayağım titremeye başladı anlam veremiyorum
bsrbrkysr184_ yasemincel65 sanmam ya kötü düşünme ben ilkinde 60 gün kanamam oldu doktor normal demişti 40 muainesine gitmiycekmisin
bsrbrkysr184_ yasemincel65 hadi bklm bnm doktorum da yılık izine çıkmış mayısın 2. Haftası geliyormuş gtmiycem bişey olur mu acaba
yasemincel65 bsrbrkysr184_ valla eğer devlette randevu bulursam bir git benim doktor da izinliydi ama yarın gelecek 🥹🥹
yasemincel65 eslem2121 ayy 🥰 bacım bacım, napayım bebişle evle uğraşıyorum 😮💨 Birkaç gün önce de Afyona gittik arkadaşımın düğününe 🤩
yasemincel65 eslem2121 gazı var çok, arada süt yetmeyince mama veriyorum o da kıvrandırıyor yavrumu 🥹🥹
yasemincel65 bsrbrkysr184_ inşallah geçer ya artık sıkıldım ped takmaktan 😂😂 Allahtan yaz ayı değil kendimi asardım