Melike_karakaya Hanımlar selamünaleyküm zeratonin ilaç kullanırken hamile kaldım şuan yeni 5 haftalık 3 aydır kullanıyordum ilacı böle bisey başına gelen tanık olan varmi
Rosegold Melike_karakaya doktora muayene oldunuz mu bu ilacı kullanırken kesinnlikle gebelik yasak size dosya da imzalatıyorlar dikkat edin diye ama geçmiş olsun Sivilce için olan ilaçtan mı bahsediyorsunuz ?
haticemom1 Melike_karakaya Benim domtorumda kullanırken ve kullandıktan 6 ay sonraya kadar gebelik kesinlikle olmamalı demilti o yüzden risk alıp kullanmamıştım
tupbeybi Melike_karakaya başına gelen ve sağlıklı bebek dünyaya getiren duydum ancak yine de çok riskli durum. Perinatolog görüşü almanızı tavsiye ederim 🙏🏻🌸
minikcivciv89 Melike_karakaya bende kullandım ama tabii o zaman bekardım yasak normalde inşallah saglıkla kavusursunuz bebeginize yinede görünün ihmal etmeyin doktorunuza🩷
melegim91 Melike_karakaya Canım bir ara burada böyle bir post açılmıştı o da aynı senin gibi gelmiş başına bende yazmıştım bebek nasıl diye sonradan sanırım yanlış hatırlıyorda olabilirim ama 15 haftalık şuan iyi bir sıkıntı yok demişti galiba yani rabbim koruyor onları bilinçli yapılan birşey değil sonuçta sen dua et yine rabbim doğrusunu bilir 😊
zeynepiee Melike_karakaya hayır kullanmamalısınız riski var tabii ki diğerlerinde olmadı diye sizde de olmayacak bir şey diye bir durum yok cildiye doktorum zoretonin değildi trdavim normal bi kremdi gebelik istiyorsan yazmam dedi istiyorum dediğimde başka ilaç yazdı siz doktorunuza sormadan kullanmayın her ihtimale karşı