elif_topal Hanımlar merhaba, bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için devlete gideceğim. Aranızda devlette cinsiyet öğrenen var mı ? Varsa kaçınsı haftanızda öğrenebildiniz? Ben 16. Haftamı bekliyorum heyecanla inşaAllah öğrenebiliriz🥹
zelis_6034 elif_topal gaziosmanpaşa devlet hastenesinde 14 haftalkken pozisyon önemli görürlerse söylüyolar tabiki
humaakusu elif_topal kızımı 16. Haftamda öğrenmiştim kızlar hemen belli olmuyor geç kesinleşiyor şimdi ikinciye hamileyim 11. Haftamda perinatoloji ve takibinde olduğum doktor erkek dedi ama 14 haftada kesinleşir yüzde yetmiş erkek dediler bakalım bekliyorum erkek bebekler daha erken öğreniliyor devlet bu konuda daha iyi eğer cihazları iyiyse doktorlar erkenden söylüyorlar. Ben kızıma hamileyken özele gidiyordum erkek demişti bana önce ama devlette kesinleşti
merve_tp elif_topal hangisine gideceksiniz? Bazı cihazlar iyi değil devlette doktorlar söylemeyebiliyor
merve_tp elif_topal evet bazen devlette iyi olmayabiliyor ama çam sakura yeni sayılır cihazı iyidir bence