GkeCanKaran Kızlar, hiç tatlı yiyemiyorum.hamile olmadan önce canım tatlı çekip yediğim çok olmuştur.ama hamile olduğumdan beri tatlıya karşı bi tiksindim var.var mı bnm gibi olan ? Çikolata dahi hiç tatlı yiyemiyorum.
hande123 GkeCanKaran ne güzel işte kilo almazsın hamilelikte sevdiğin şeylerden tiksinebiliyorsun bana da oldu normal yani
ZeynepKara GkeCanKaran bende tatlı yiyemiyodum ilk zamanlarda hep ekşi tuzlu şeyler yedin mide bulantım çoktu çünkü yeni yeni yemeye başladım ama öyle aşermiyorum illa tatlı olsun diye bi de çok yiyince yine tuhaf oluyorum
Almilam GkeCanKaran canım kaç haftalık hamilesin.bir yorumun da tatlı yiyice gözlrim kararıyor demissin hamilelik sekerin olabilir bi doktora git ölçtr bence
Denizim GkeCanKaran canim bende tam tersi eskiden eksi severdim 16.haftama kadar eksiden tiksindim simdi yesemde cok severek sayilmaz,ama tatli😍 hergun azda olsa tatli biseyler yiyorum bu hamileligin basindan beri boyle,hormonlarimiz yonetiyor sanirim bizi😁
Burcugokhan006 GkeCanKaran canım ben de 20 haftaya kadar hiç yiyemedim şimdi 23 deyim ve canım fena istiyor ekler pastaya doyamıyorum🙂
ZeynepKara GkeCanKaran kan şekeriyle alakalı bişey olabilir belki boşver tatlı çokta iyi bişey değil zaten
kural3iye Yemediğin daha iyi cnm boşver, ben baklavanın üstüne kaymak sürüp bide onu bala batırıp batırıp yedim valla 😂😂ne iyi gidiyordu
GkeCanKaran Almilam 15.haftam canım.bnde ondan şüphelendim.çarşamba günü randevum var doktora sorucam bunu.çok olmasada az da olsa yesem gözlerim kararıyor halsizleşiyorum.
Almilam GkeCanKaran diyet uygular canım doktorun byk ihtimal hamilelik sekerin vardır korkma ama her ihtimale karsi git muayene ol canım
GkeCanKaran kural3iye belkide bulantılarım tam gecince yerim dimi bilemeyiz😁 bazen cnm meyveli pasta çekiyor ama snra tiksiniyorum.15.haftam hala sabh bulantılarım var.bşy yiyemiyorum.korkuyorum bebiş için.
GkeCanKaran Almilam normalde testlerimde bşy çıkmamıştı ama bn bu seferki gittiğimde sorayım.sagol canım
Sonay GkeCanKaran ne guzel işte kilo sorunun olmaz zaten Tatlı'nın bebeğe hiç bit faydası yok😏 bende tatlıyı seven biriyim gebeliğimin BAŞINDA yemiyordum şimdi yiyorum bence pekte zorlamayın kendinizi yararlı bişey bile değil
Sonay GkeCanKaran yok cnm sanmıyorum şekeri olan şeker çok ister sık idrara Çıkma ağız kuruluğu falan olur ama bu durumlar hamilelikte de olabiliyor onu anlmak için şeker testi yaptırabilirsin aç karnına sanmıyorum ama yinede için rahat etmesi için yaptırabilirsin 😋
Ayselarel GkeCanKaran ben de aynıyım doğumdan önce tatlısız yapamazdım hamilelikte ağzıma şeker bile almamistim hiç şimdi 32 haftaligim bu hafta yavaş yavaş yedim biraz