hande09 Kızlar 27+1 günlük hamileyim aslında doktora gideli daha 2-3 gün oldu ama bugün alt karnımda (sezeryan bölgesi yeri diye tarif edebilirim daha önce sezeryan olmadım sadece yerini tarif etmek amaçlı ) alt karnımda girip çıkan ağrı var 3-4 dakika da bir girip çıkıyor ağrı çok aşırı değil 10 üzerinden şiddeti 2-3 diyebilirim. Bekliyorum geçer mi diye ama sizce ne yapmalıyım doktora haber vermeli miyim yoksa 1-2 saat bekleyim geçmezse öyle mi haber edeyim. Gelip gitmesi beni endişelendiriyor açıkçası ama çok şiddetli de değil sizce ????
benimhikayemmm hande09 erken doğum riskiniz var mıydı inşallah doğum belirtisi değildir çünkü haftanız çok erken üşütmüş olabilirsiniz enfeksiyon varsa oda karın agrısı olabilecek ihtimaller aklıma gelen bunlar
allyslife hande09 doktoruna haber verebilirsin canım, beklemen bir şeyi değiştirmeyecek, en doğru yönlendirmeyi doktorun yapacaktır ama muhtemelen Braxton Hicks kasılmaları yaşıyorsun. 24.haftadan sonra vücut kendini doğuma ve doğum sancılarına hazırlamaya çalışıyor.
hande09 benimhikayemmm evet canım hep riskliydi gebeliğim inşallah değildir hiç bilmiyorum ama 2-3 dakikada bir olması korkutuyor sağ ol yorum için
hande09 allyslife haber edeyim olmadı ben çok erken olması çok endişelendirdi acaba dinlenince geçer mi diye düşündüm ama 2-3 dakikada bir gelip gidiyor inşallah geçici bir şeydir
allyslife hande09 geçicidir inşaallah canım, sen haber ver ne olur ne olmaz riske atmaya gerek yok. İnşaallah yalancı kasılmadır, sakin kal endişe ve stresle süreci hızlandırma. Bizi de haberdar et, etiketle. Duam seninle❤️
hande09 allyslife çok sağ ol canım inşallah önemsiz bir durumdur haber edeceğim mutlaka bakalım inşallah hee şey yolundadır bebeğim daha çok küçük dua edin
hande09 allyslife canım şimdi doktordayım nst bağlandı çatı muayenesi yapıldı çok şükür normal onlar. Kan ve idrar verdim serum bağlandı şimdi bunları bekliyorum çok şükür
bartulies hande09 korunmasız ilişki yaşadınız mı ? 2 gebeliğimdede korunmasız ilişki sonrası yalancı sancım çok oluyordu benim ondan da olabilir belki spermin içerisinde prostaglandin diye bir madde var buda rahmi doğuma hazırlamada yardımcı oluyor vekişiye göre sancı yapabiliyor
allyslife hande09 gönlünü ferah tut, her şey yolunda, bedenin seni doğuma hazırlıyor, yalancı kasılma olur, çok normal ve sürecin parçası❤️
sedefirat Bugün 36 hafta oldu benim de tam ve 5 saat olacak aralıklarla giren ama çok şiddetli olmayan kasik ağrılarım bel ağrılarım ve vajinamda özellikle ayaktayken agirlik hissediyorum ve sancı 7 8 dakika da bir geliyor şiddetli olmadan ne yapmalıyım sizce
mrvgrbz sedefirat ayaklarını yükseğe uzat biraz uzan, ılık bir duş al ve mutlaka sancılarını takip et dakika tut, genelde yalancı sancıda geçer bir süre sonra ama düzenli ve şiddetlenen bir ağrı varsa bekleme
allyslife sedefirat ay lütfen direkt doktoruna haber ver ve hastaneye git açılman olabilir, sancılar için de nstye girmen gerek
hande09 bartulies yok hayır yasak canım biz de riskli gebeyim ama inşallah yalancı sancıdır bir 15 dakikadır olmuyor şuan