Pearll Bende 9+6 haftadayim. Bu hafta benimde inanılmaz bulantım yoğunlaştı. Prilam gece yatmadan 2 tane alıyorum gunduz yine idare ediyorum ama aksam 7den sonrası yok yani su bile mide bulandırıyor cok zor geçiyor
Prensesmom_ Senaaaaaaaaaaa bende senin durumundayım 3 üncü gebeliğim bana da iki günde bir serum veriyorlar ben yatisi kabul etmedim evde de iki tane olduğu için ayaktan tedavi dediler damar yolu açtılar iki günde bir gidiyorum ama yaklaşık 4-5 gündür prizan diye bir ilaç başladı kadın doğum o ilaç beni biraz olsun rahatlattı ve yemek yemeye başladım benim baya vücutta su kaybı vardı şuan biraz daha toparladım
narcisse Senaaaaaaaaaaa mide bulantıma ayva yemek iyi geliyordu, yemek olarak da tost, yağsız makarna, sossuz mantı, galeta gibi şeyler yiyebildim bir süre.
bebegim_4 Senaaaaaaaaaaa seni çok iyi anlıyorum en son açlıktan kabız oldum acile düştüm doktor prizz diye bir bulantı ilacı yazdı birazcık fayda etti ama en çok bana soğuk su fayda etti bi dene canım yavaş yavaş iç rahatlatıyor
MadameTussauds Aysekaram Allah yardimcin olsun bacim zor valla ben 22. haftaya kadar full kustum berbat günler gecirdim hayattan sogumustum artik sükür dogurdum kurtuldum kizim 4 aylik oldu bile. Sen kac haftaliksin ?
Aysekaram MadameTussauds 7+3 deyim aşırı zor geçiyor çok kötü durumdayım inanın bende hayattan soğudum o kadar mutsuzum ki 🥹
Aysekaram MadameTussauds kusma 1- 2 kez oldu aşırı bulantı baş dönmesi kafamın içi bulanık bu haller. Su dan bile tiksindim
yelizyilmaz25 Senaaaaaaaaaaa bende öyleydim yatış verildi serumlar çok rahatlattı zofran takıyorlardı hep
MadameTussauds Aysekaram Seni cok iyi anliyorum ya suan yasadiklarimi hatirladim ayyy imdat diye haykirmak istiyordum, beyaz leblebi dene istersen biraz bastiriyor mideyi
Rosegold Aysekaram meyveli sakız çiğneyin o biraz su içme isteği veriyor birde tuzlu kraker de susatıyor bulantı ilacına başlayabilirsiniz doktorunuz dozunu artırır şikayetınızı söyleyin
melike_annee Merhabalar bende 8+5 haftamdayım.Bugün başladı mide bulantısı ve kusma ilaç yazdı doktor ama içilmelimi faydası varmı?Bebeğe bi zararı oluyor mu acaba Allah yardımcımız olsun sağlıkla geçsin inşallah
Senaaaaaaaaaaa melike_annee prilam kullanıyorum şu an günde 3 defa. 2 kez yatmadan önce 1kez de öğleden sonra 4-5 gibi. Akşam bulantılarımı az da olsa azaltıyor. Kahvaltı için ve gün içinde yediklerimi hala tutamıyorum maalesef.