edaun07 Kızlar merhaba dün test yaptım pozitif çıktı akşamına kan verdim değerim 168 çıktı Reglim 3 gün geçmişti ne hissedeceğimi bilmiyorum çok karışık duygular içerisindeyim ikinci kez anne olacağım sizce doktora ne zaman gitmelin şuan 4+5 görünüyor
lokmabal edaun07 ben 7+ da gitmeyi mantıklı buluyorum kalp sesini duymaak için bi sonraki kontroldede direk taramaya gidilir benimde şuan ikinci ilkinde hemen gitmiştik ama bundandaha sakiniz
ballim_dunya edaun07 erkenden gitmelisin bence Allah göstermesin başka sorunların varsa ona göre ilaç fitil birşey verir sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
plnkrc edaun07 bekleyin derim aksi bir durum olmadıkça bende çok beklemek istedim kanamam olunca mecbur gitmiştim yoksa 7 haftaya kadar beklerdim aksi bir durum olmadıkça beklemek gerekiyor ya gitsen kese vardır bebek yoktur ve vajinal muayene eder strese gerek yok bence 2. hamilelik olunca insan artık temkinli yaklaşıyor 🥲
mervee_00 edaun07 aynıymışız bende 4+5’teyim doktorum bana pazartesi yada Salı gel keseye bakalım dedi