hmyr61 birmesele oy oy Allah yardımcımız olsun valla evde bide 2 buçuk yaşında oğlum var o kadar yetersiz hissediyorum ki daha şimdiden bir an önce şu hadsizlikler vs geçse normale dönsem diye bekliyorum. Şu saat oldu hala deli gibi bulantı çekiyorum ağzımda sürekli acı bi tat var hiç geçmiyo oda miğde bulantısı yapıyo ekstra
birmesele hmyr61 Allahım güç kuvvet versin kuzum, tez zamanda doğsun sağlıkla büyüsünler inşallah beraber ♥️
[silindi] birmesele Bebeğin gelişim durumuna göre haftasıyla uyumlu olup olmadığına bağlı olarak doktorunuz sizi yönlendirir testler konusunda. 11/14′te yapmayı da tercih edebilir bilmiyorum duruma göre değişebilir yanlış yönlendirmeyeyim. 🌸
asyaa1234 birmesele 8+5 ten selamlar kızlar çok bulantım var çok zor geciyo hamileliğim kızımda çok rahattım😁🤦
mervee_00 birmesele yani tam emin değilim ama benimki aralığa geliyor sanırım kendim 29 Kasım doğumluyum denk gelirse şaşırmam ayrıca bizimki size göre daha küçük biz daha yeni 4+5 olduk miniminnacık portakalda vitaminiz 😅😅😅
Busraasunal birmesele selamlar 8+6 😊 3. Gebeliğim olacak inşallah ara ara bulantılarım oluyor bazen yemek yerken iştahım hop gidiyor gitmiyo boğazımdan bide uykuluyum hep 😃 diğer ikisinde hiç bulantım olmamıştı çok rahat geçmişti
Ztkn2 Merhabalar 🥰 11+3 ten yazıyorum kızlar mide bulantısı olayını biraz bastırdık bel ağrısı kalça baskısı oluyor halsizlik oluyor ama günüm günümü tutmıyor her gün farklı uyanıyorum 1 mayısta kontrolümüz var cinsiyet kesinleşecek 😍
Prensesmom_ birmesele bayılıyorum sürekli öyle anlaşıldı da göğüs hastalıklarına gönderdiler bir ilaç başlandı şimdi eğer iyi gelirse rapor cikarilcak