nurellaaa__ beautiful_ 8 Mayıs’ta sezeryen doğumum vardı son kontrolüm de birşeyler ters gidince doktorum 21 nisana çekti doğumu 🤦🏼♀️
nurellaaa__ beautiful_ bende sendenim canım 23 haftaya kadar hep kız erkek denmiş bir bebek aslında benimkide 😂 daha sonra erkek ihtimali üzerinde duruldu yarın bakalım kız mı erkek mi 😂
nurellaaa__ beautiful_ ben erkek ihtimalinin üzerine durdum ona göre çoğunu ortak renk alsamda genelde erkek daha baskın çünkü özel hastane ısrarla erkek dedi ve onların cihazı daha iyi genelde diye 😂
valeriaa_ beautiful_ oğlumda geç çıktı çıkınca da hiç bi yerim yok sadece önümde top var gibiydi,kızımda da aynen geç çıktı ama karnımın yanları doluydu basenler kalça baya belirmişti
beautiful_ nurellaaa__ kız yok be sana geçen birşey anlattım ya kadın kız demişler o kadın full özele gitmiş ve İstanbul’da yani son haftalarda bebeğin erkek olduğunu söylemişler 😅
beautiful_ saadetsrmt erkekler fazla mide bulantısı yapmıyor galiba oğlumda bende çok yaşamadım ama şimdiki gebeliğimde mafoldum