myangelson beautiful_ hasta olduğu için yapılmaz zaten iyice düzelmesi lazım aynı şey aslında 😅 hastayken antibiyotik kullanılır hastayken de asi yapilmaz 😅 aman acaba memlekete gidince mi yaptirsam napsam 😅
naze_nin hilalaselll4 hayırlısıyla inşallah bir oğlun olur kaç haftalık oldun şimdiye kesinleşmiştir artık gidersen netleşir
myangelson beautiful_ doktora sordum zaten 13. Ay aşısı gecikecek dedim de 13. Ay dememizin sebebi en erken 13. Ay yani sonrasında da yapılabilir sıkıntı olmaz demişti
myangelson beautiful_ aynen ben o ayda vurulması lazım diye tahmin ediyordum bir de memleketteki sağlık ocağındaki hemşire 13. Ayı doldurup 14. Ayına girmeden burdur arasını açma falan diyince geç kalacak sandım ama doktor sıkıntı olmaz dedi
beautiful_ myangelson yok kuzum olmaz Allah’ın izniyle ama şey yapma riske atma yinede vur aşısını öyle git
myangelson beautiful_ 1 haftaya falan gidicez direk köye de gecmeyecegix hastane işlerim falan var yani sıkıntı olur ya oraya gidince vurduracagim ya dönünce