cansukccc benim de ilk hamileliğim çok sıkıntılıydı. üç ay boyunca hastanede yattım. onca serum vermelerine rağmen bana hiç iyi gelmiyordu. Vitamin veriyorlardı. Sıvı desteği veriyorlardı. Fakat hiçbir etki etmiyordu.ılk başta prillam drkullandım hiç fayda etmedi bende hatta çok fazla mide bulantısı yaşattı bana bunu birçok insanda da duydum. bu ilacın daha fazla mide bulantısı yaptığına dair sonra medpamit kullandım onun da. Dozu çok düşük olduğu için asla bana etki etmedi. Sabah akşam öğlen sadece kusuyorum yemek asla yiyemiyordum tam tamına onbir kilo verdim yani şöyle diyeyim bayrama yakın ancak hastaneden çıkabildim zaten. Bayram günü yine aynı şekilde. Rahatsızlandığım için yine yat yatırdılar. Benim en sonda bana iyi gelen ilaç prizin. Oldu. Sabah bir akşam bir şekilde kullanıyordum. O bana iyi gelmişti. Zaten hiçbir şey yiyemediğimden dolayı. Armutlu tüketiyordum. Ekşi sert armutlardan sabah bir tane midemi böyle tutsun diye bir şeyler yiyebileyim diye. Bir de akşam aynı şekilde mide bulantısı yaşadığım gibi bir tane yiyip uyuyordum. Sen de öyle yap. Ha bir de sade soda iyi geliyor. Mide bulantısına da mide yanmasına da iyi geliyor. Allah sana yardım etsin. Gerçekten mide bulantısı çok kötü. Şu anki hamileliğimde de bulantı var ama en azından kusunca rahatlayabiliyorum.