meleksefer Merhaba 8 haftalık hamileyim , alışverişime bebek bezinden başlamak istiyorun. Yenidoğan döneminde ne kadar bebek bezi kullanmam gerekiyor ve önerebileceğiniz pişik yapmayan bez markaları var mı ? Kaç numara alayım kaç paket kaç tane olsun
rabiauns38 meleksefer bende molfix aldm icinde 82 tane iki paket aldm 2-5 kg arasi iki paket sonrasinda gidisata gore numara buyutecegim canim
aslans meleksefer bir tane yeterli olur. İlk dönem hızlı kilo alıyorlar. 120 li filan alsanız yeterli
fatma102 meleksefer 15 gunluguz 1 num sleepy 1. Paket bitti 2. Paketin yarısına gelmedik ..ama ıslak mendil yetişmiyor canım onu çok al..3 paket anca kullanırız 1. Num. Da sonra 2 ye geçeriz belki 2. Paket pirince geçeriz bebiş eğer 4 kilo üstü doğarsa direk 2 numara bile olur paketler 50 li
Sibelakta meleksefer canm bu benim 3 cocuğum ben hep bi paket aldım gerkdi zaman bebek doğdunda zaten alıyordum ama 1 paket bitti gibi 1 numaeaya gectim bebekler cabuk kilo alıyor
asmin_12 meleksefer 1 paket yeter 1numara 2numarada 2 paket 3 numara cok kullanılıyor 4 daha fazla tabi
Fatmanur_0416 meleksefer Molfix aldım 2 paket içinde 82 tane vardı onlar bitti 2 paket daha aldım eşim de habersiz 1 paket almış elimde 3 paket var bebek de hızlı gelişiyor elimde kalmaz inşallah bence 2 paket al gidişata göre değişirsin