NilVibe Karın çevresi 23+5 iken baş çevresi 21+1 yani 18 gün geriden geliyor. Doktor bir şey söylemedi ( ama zaten hiçbir şey söylemiyor genelde de devlettekiler) sonradan farkettim rapordaki ölçümü. Yaşayan va rmı bu durumu
Busranur_mnts NilVibe benim de detaylıdan beri kafa ve uyluk kemiği ölçüsü hep geriden geldi doktor genetiği öyledir minyon bebektir dedi doğum yaptım bi sıkıntısı yok çok şükür
Almirolie NilVibe baş çevresi küçüktür annesi banada doktor birşey dememişti ama doğduktan sonra bebişimin kafası diğer bebeklere göre daha minnoştu geriden geliyordu hiç ama hiç sıkıntı yok boyuylada uyumlu gitti korkma 💗💕💕
twobabymomm NilVibe benim kiziminda baş çevresi hep geriden geliyordu babasınin kafası küçük doğduktan sonra anladık ki genetik🤭
060436 NilVibe bazen ölçümler yanlış çıkabiliyor cnm korkma allahın izniyle hiç birşey yoktur doktorlar genelde birşey olunca söylüyorlar
NilVibe @060436 Busranur_mnts @Almirolie @twobabymomm çok teşekkür ederim hepinize🩷🩷 daha önce böyle bir problem yoktu detaylıda da yoktu sonra küçüldü, o yüzden korktum biraz. Tek temennim ölçümün yanlış olmuş olması şuan 🤲
060436 NilVibe içini ferah tut caniminiçi allahın izniyle düşündüğün gibi birşey yoktur oğularımız vaktinde sağlıklı şekilde doğacaklar inşallah inanıyorum ben 💙💙🤲
elifsn23 NilVibe bazen bebeğin konumundan ya da cihazdan kaynaklı ölçümler çok farklı çıkıyor zaten devlette bir şey olsa pat diye söylüyorlar merak etme canım 😂 bir şey dememişse sorun yoktur diğer ay kendi ayını yakalar