kızlar ilk gebeliğim ve etrafımda bu konuda fikir alacağım kimse yok, bende tecrübesizim haliyle sadece burada okuduklarımla yola çıkıyorum çoğu konuda. travel sistemlere baktım ilk (sadece online dan araştırdım hep daha mağazaya gidip bakmadım) görünüş olarak böyle beni cezbedenler vardı. kabin boylar biraz daha isteklerimi karşılamıyor gibi geldi ama çoğu annelerde travelden şikayetçi. öncelik olarak kesinlikle bebeğimin konforunu sağlamak. içi dar olmasın, yatış özellikleri ayarlanabilir olsun, emniyetli ve süspansiyonu iyi olsun istiyorum. bakınca çoğu arabada bunu karşılayabiliyorum ama cidden denilen gibi mi bilemiyorum. bebeğimle dışarı çıkarken market,otobüs,minibüs tarzı şeylerde beni bebek arabası ekstra uğraştırmasın istiyorum. tek elle kapanan modeller var arabanın taşıma ipi gibi bişeyler var ya da böyle valiz gibi sürüklenen modelleride var, içlerinden seçim yapmak cokk zor. he tabi bi benim extra dikkat edip istediğim bir özellik de çift yönlü olarak kullanım. bu tarzdakiler travel oluyor hatta koldan değişmeli olanlar daha pratik geldi bana. bu dediklerim genelde travel a uyuyor. ama benfe pişmanlık çekmemek adına güzel bir kabin boy ve puset almak istiyorum. her anne adayı gibi bu konuda baya kararsız kaldım. lütfen öncelikli olarak kabin boy sonrasında da travel sistemde kullanıp memnun kaldığınız modeller nelerdir söyler misiniz? kabin boy olarak: maxi cosi lara2 kabin boy // travel sistemde: bagi neo2, kraft viva i size, kraft slide i size, prego evoquei i size. gibi modellere ben en başta bakmıştım.