elifylmz3 Akıntı şikayeti olan varmı doktor fitil verdi genede geçmedi napsam geçmiyo ağrı kaşımtı yanma yok kasık ağrısı yok ama geçmiyo
azra01 elifylmz3 benimde öyleydi fitil kullandim kac defa geçmedi ta ki 31 32 haftaya geldim kendiliğinden geçti
060436 elifylmz3 su gibi iki defadır geliyor koku kaşıntı yok hiç yoktu yeni oldu bidaha su gibi gelirse doktora giticem acaba bebeğin suyumu akıntımı çözemedim 🥺
tugcelice07 elifylmz3 akıntını çekip chat gbt ye atsana bi bazen enfeksiyon saymıyor doktorlar benim hep sarı akıntım var
azra01 elifylmz3 hem renk hem koku vardi yani duş alırdım duştan çıkardım sanki icim kokuyor gibiydi o kadar fitil kullandim geçmedi
sedabldk Bende aynı problemi yaşıyorum gebeliğimin başından beridir kaç kez fitil kullandım hiçbir şekilde geçmedi
elifylmz3 @tugcelice07 Sarı normal oluyormuş sanırım yeşile dönük olursa enfeksiyon deniliyo benim hafif yeşili andırıyo
yrnhrz elifylmz3 Geçtimi peki ve akıntı dışında başka probleminiz varmı akıntı için alttan muayene ediyormu
elifylmz3 yrnhrz Dahaca kullanmadım başlayacağım ama azaldı akıntım alttan muayene etmediler beni şuana kadar