Simbar İkinci hamileliğim 13+2 deyim kendini göstermedi utangaç 21 ekimde doğum gözüküyor tansiyon yğkseliyor bulantılar bi geliyor durmak bilmşyor sürekli baş ağrısı halsizlik bitmedi bi türlü sizler ne durumdasınız
kelebegim123 Simbar 15+4 üz biz şükür herşey güzel ilerliyor. Bazen tansiyon düşüklüğü bende de oluyor. Bizimde doğum ekimin başımda gözüküyor. İkinci doğum olduğu için erken olacak gibi hissediyorum 😅😅
sumeyye6506 Simbar ikinci bebişim 10+3 şuan bu gün karnım sanki sertleşti stres yaptım ondan mı acaba onun dışında çabuk yorulma var
emine1309 sumeyye6506 Bende bugün 10+3 üm inanılmaz bir mide yanmam şişliğim var 10. haftada o yorulma bana da geldi çok yürümeye iş yapmaya gelmiyor hemen yoruluyorum
sumeyye6506 emine1309 evet ya dinlene dinlene yapıyorum ama bel ağrısı var hemde karnım sertleşiyo misafirim vardı ayakta kaldım acaba ondan mı
benimhikayemmm Simbar bizde 16+6 yız Eylül sonu gibi görünüyor doğum iki çocuğum da normal doğum bakalım bu minnoş nasıl doğacak kolaylıkla hayırlısı olsun inşallah 🙏