annelikhuzuru şeker hastalığı üzüntü ve kederden olur annemden biliyorum son postuna yapılan yorumlardan dolayı attığın diğer gönderileri de bir gözden geçirdim evet ailen yoksa ve çocukların küçükse çaresizsin ama karşında mal varlığıyla güçlü bir erkek var ve aldatma en başta olabilecek kozken daha bir sürü elinde kozları var bu adamın hepsini topla çocukların büyümesini bekleme git dava ac ve boşa bu salağı bak kendine yazık ediyorsun bir kadın akıllı olmak zorunda pasif olman seni bitirir yazık değil mi bu yaşta hastalık çıkardın kanı beş para etmez biri ve ailesi yüzünden bunu başarsan hem yüklü tazminat alır hemde çok güzel nafaka alırsın her türlü gül gibi geçinirsin yani şu anki hayatında çok çok daha güzel bir hayatın olur ben buna eminim sende ol çocukların için birşeyler yap kendini düşünmüyorsan onları düşün gerçekten okuduklarım cinnet geçirtti bana o adamı elimi verseler lime lime edeceğim her halde öyle bir nefret dolu kalbime bunlara katlanma daha fazla Allah aşkına aklını başına al 🤦🏼♀️