merveliiii Kizlar İzmir de detaylı ultrason hangi hastanede yapılıyor devlet ve normal randevu mu Alicam kadın doğuma detaylı istiyorum diye yoksa ayrı bı bölümü var mı 16 haftayim 20 de yapılıyor şimdiden bakayım dedim devlette sıra yok cunku
dilekcelik0 merveliiii bende 21 haftalık hamileyim şu an izmirde oturuyorum daha gitmedim ama buca tınaztepe var fiyatı 5 bin 500
Nzl26 Ali karaege var 4.500 e yapıyor 2 hafta önce yaptırdım bayraklı gümüşpala da. İlk kızıma da orda yaptırmıştım ikincisinde de memnun kalarak ayrıldım tavsiye ederim
kocede02 Ege üniversitesi Fırat ökmen 2000 tl yaptırdım bu ay ama erken arayıp randevu almanız gerekiyor doktor çok yoğun çünkü
merveliiii Şehir Hastanesi’nde bide Atatürk eğitim arstrma Hastanesi’nde ücretsiz yazıyor doğrumu bilemedim
ggly Merhabalar izmirdeyim bende artık hiç bir devlet hastanesi detaylı usg yapmıyor dışarıdan ücretli olarak yaptırıyorsunuz
glbn25 suleeozel merhaba şehir hastanesine mi gidiyorsunuz normalde ben Çiğli talipliyim ama doktorum dedi şehir hastanesin de yapılıyor diye ama bazen yoğunluktan yapmıyorlar dedi direk kadın doğuma mı alayım perinatolojiye mi acaba
glsrnibo suleeozel şehir hastanesinde ücretli değil ben geçen hafta yaptırdım öncelikle kadın doğuma randevu al git muayene olduktan sonradetaylı ultrason yaptıracagını söyle perinatolojiye yeşil alan açıyor perinatolojiden sıra alıp gidiyorsun perinatoloji doktoru muayene edip sana belirli bir tarih veriyor o tarihte randevu saatinden yarım saat önce hastaneye gidip sekreterden sıra alıyorsun 1 saat kadar ultrason sürüyor
kocede02 dilan3535 netten Ege üniversitesi mesai dışı randevu yazın orda kadın hastalıkları Fırat ökmen numarası çıkıyor Arayıp alabilirsiniz
suleeozel glbn25 direk gidince yapmıyorlarmış sorun olan gebelerde yapıyorlar diye biliyorum ama tabi bi sormakta fayda var