Momlife_ 29 haftalığım yıkadım yerleştirdim ütüyü en sona bıraktım doğuma yakın mikrobu kırılsın diye düşündüm daha aldıklarım alacaklarım da var onlar da yıkanacak
zehrairem ikizannesiiiiiiii 28+2 yiz alışveriş bitti ama yıkama işlemine başlamadım galiba 30 olunca başlarım diye düşünüyorum bende
ayseveysel ikizannesiiiiiiii 37. Haftamda yaptım hazırladım herşryi hem kıyafetleri yıkıyıp ütüledim hem hastane çantamı hazırladım
_ebrugenc ikizannesiiiiiiii 33 haftalık olduk bitir yani 34 den gün alıcaz bebişin gardolabı şifonyeri gelmedi eksikler tamamlandı bitti fakat kıyafetleri yıkamadım hepsi etiketli duruyor öyle Odası bile daha boyanmadı geç mi kalmışım ben ya of of
ezgi63 26 da alış veriş bitti valiz yaptım ama memleket için orda yapıcam doğumu çünkü orda yıkanıp ütülenicek şuan28+1 şuan oturarak uyucam desem inanırmısınız 😮💨😮💨
mlsdd ikizannesiiiiiiii 34 35 gibi hallettim, çalışmasam daha erken hallederdim. Valla canım çıktı, bence siz de başlayın bir an öncee
ebrukocak ikizannesiiiiiiii 32+4 üm hala yıkamadım ama bir an önce yıkayıp çantayı hazırlamak istiyorum bir iki eksik kaldı