ikizannesiiiiiiii 33 haftalık oldum kızlar alışverişimde bitti sizler kaçıncı haftada yıkayıp ütüleyip kaldırdınız
ozlemmm93 ikizannesiiiiiiii 30. Haftada bitmişti benim 🫣 o zaman bile eşimle yaptım hatta çoğunu elim yaptı 🫣 çok yorulmuştum 😂
neslihanttk ikizannesiiiiiiii şimdi başla bacıım 30 haftadayken yapmıtım şimdi 38 im ve iyiki yapmışım diyorum nefesim bile yetmiyo bi iş yapmaya 😅
ikizannesiiiiiiii neslihanttk bende cesaret edemiyorum henüz iki tane bebeyle ütü yapmaya bakışıyoruz 🤣
yavuzfk ikizannesiiiiiiii ben ilk oğlumu 30 da herşeyi bitmişti 40 da doğdu tabi bundan 34 haftalığız daha alışverişi bitmedi bu hafta tamamlayıp eşyalarını yıkayıp valizi hazırlayacağım nolur nolmaz dye
fatma102 ikizannesiiiiiiii 32de yıkadım utuledim kendiminkiler de dahil hastane çantamı hazırlamıştım canim. 33 te de temizlik bitmişti..sonrası zaten çok ağırlaşmış tim iyiki yapmışım dedim hep 🤗
Havin49_ ikizannesiiiiiiii ilk oğlumda 36 İkizlerimi eve gelmeden birgün önce yoğunbakım haber verdi öyle yıkayıp ütüledim
ikizannesiiiiiiii Havin49_ ikizlere hamileliğimde erkenden hazırlamıştım çok ağırlaştımerken doğum olunca da hastane çantası filan olduğu gibi kaldı kğvezden çıkarken götürmüştüm kıyafetlerini
Sevimlimom ikizannesiiiiiiii 35 te yıkadım daha ütülemedim çanta hazır değil insallah yarına hazırlayacağım 36 oluyorum yarın da insallah
orhismommmmmm ikizannesiiiiiiii 32 ye giricez bu hafta başlıcam inşallah eksikler bitti gibi Bitek lohusa takımı kaldı
ikizannesiiiiiiii orhismommmmmm benimde lohusa takımım eksik beğendiğim var sipariş vereceğim bebeğin eksiklerini bitirdim şimdilik
3oglanannnesi ikizannesiiiiiiii erken doğum riskimiz var ağırlamadan halletmek için bu hafta yıkadık ütüledik eksikleri az kal onlarda gelsin haftaya çanta hazırlıycam 29+4üz